Monday, June 7, 2010

Cantik...

Topic hari ini ialah cantik. Kalu kita tanya “kau nak cantik tak?”Semua orang akan cakap nak cantik. Aku mungkin tak leh nak komen banyak bab-bab cantik nie sebabnya aku pn tak berapa cantik tapi cukuplah sekadar memberi info sahaja.

Ada sesetengah orang berpendapat kalau produk 2 mahal, ada brend, grend, glamor dan macam2 lagi lah gerenti produk tue berkesan. Yer ker...? Tak  percaya lah.... Ada sesetengah wanita di luar sana yg sanggup habiskan duit gaji dengan membeli produk mahal. Lagi mahal lagi berkesan. Itu kata orang la.. tapi  pernah tak korang terpikir kesan buruk yang bakal memjelma nanti.

Nak cantik.. nak cantik, tak salah nak cantik tapi kena pilih produk yang betul2 cantik...cantik2 gak tp kesihatan  lebih penting.

Dalam banyak-banyak produk dalam pasaran, aku lebih suka produk RONASUTRA sebabnya ia berasaskan Mineral Makeup (2-in-1 Foundation & Powder) da yang paling penting ronasutra adalah produk yang berdaftar di bawah KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIAs.

Jom kita sama-sama memeriahkan lagi produk 100% bumiputra halal lagi suci.

Ronasutra Mineral powder ini diperbuat dari 100% tanah galian asli & bahan mineral terpilih untuk melindung, merawat & merapi wajah anda. Berfungsi sebagai pelindung matahari, faundation serta bedak solekan. Malah ianya adalah bebas talkum, bahan sintetik, minyak, pengawet dan pewangi!

 

1 comment:

  1. woit pina, ko da pkai ke ronasutra? ok x beb??

    ReplyDelete